Bytter navn...

Håper dere vil fortsette og følge meg på den nye bloggen min:)

 

www.ginajeannie.blogg.no

 

Denne vil bli slettet etterhvert!

 

GinaVårfølelse..

Siden det nå nærmer seg vår med stormskritt, har jeg bestemt at jeg vil blande inn litt blått, med det ellers brune, hvite og beige interiøret. Blå er en farge som kommer mer og mer, og er veldig populært i år, og jeg syns det er en nydelig farge og blande inn med:) Det er ikke så mye som skal til, og jeg har begynt rolig. Her kommer noen bilder fra stuen vår..

Fra og med idag kommer jeg til å blogge på denne adressa:

www.ginajeannie.blogg.no

Håper dere vil fortsette og følge meg på den nye:)

 

Gina

Barnemote

Jeg, som sikkert de fleste mødre der ute, elsker å kle opp barna mine i fine klær. Som regel når jeg er ute og handler, og jeg endelig skal koste på meg noe, så ender jeg alikevell opp med klær til jentene:) Jeg elsker og kjøpe klær til snuppene, mikse og matche bukser, gensere, sko, hårpynt osv..

Her kommer noen bilder av Emma som er klar for barnehagen idag:)Hårpynt, sko og bukse er fra HM

Genser fra Zara

 

 

Gina

God kveld i stuen..

Etter en laaaaang pause, som jeg trengte, tenkte jeg at nå er det på tide med innlegg igjen:) Har fått noen søte kommentarer av dere om at dere håper at jeg blogger videre snart, og det syns jeg er super koslig<3

Nå i begynnelsen blir det litt i hytt og pine med innlegg. Innlegga blir som før, litt om familielivet, interiør osv.. jeg er snart ferdig i mammapermisjon og er på jobbsøk etter en dagtidsjobb. Har blitt dansetrener på min gamle danseskole i Fredrikstad, som jeg syns er kjempe morro:) Dette var en kort oppsummering av meg nå:)

Håper du fortsatt stikker innom!

 

GinaJeg trenger DIN stemme:)

Hei alle sammen:)

For litt over 1 år siden mistet jeg min fetter på havet. Han og en kamerat var ute med båten da båten gikk rundt:( Det tok nesten enda et helt år før de fant han, utenfor Danmark. Han har nå endelig fått sitt siste hvilested. Vi ønsker at til sommeren skal han få en gravstein, men dette er dyrt. Derfor er mitt ønske at min tante skal få en gravstein når våren kommer<3

Jeg har skrevet ned ønske på 1881 sin side, og håper at denne  kan bli plukket ut!

Hvis du vil hjelpe meg, trykk HER

 På forhånd, Tusen takk:)

 

Vi savner deg Andreas<3

Gina

Ny klokke!

Hei alle sammen:) har dere en fin fredag?

Sjekk ut den nye klokka jeg kjøpte meg igår:) Syns den er helt rå, og den passa perfekt inn i stua:)

 

Denne klokka er fra VillaPaprika og koster 1800 kr:)

 

-Gina-

 

Julespill og ny stjerne!

Hei alle sammen:) Har dere en fin lille lørdag`?

Igår var vi på julespill med barnehagen til Emma, som er fast hvert år:) Det er et herlig lite julespill hvor alle barna fra 1-6 år med, og de største har hovedrollene.. De er så utrolig flinke, og man ser veldig godt at dette er noe de elsker å være med på:) Emma var også en ivrig sanger, både i Luciatoget å på scenen:)

En veldig konsentrert Emma som synger:)

Mathea er veldig klar for å se på storesøstra si:)
Jeg fikk også kjøpt meg en kjempefin julestjerne igår...

Legger med et par julebilder av stuen!
Ønsker dere alle en kjempefin julekveld:)

 

-Gina-

Ut på tur, aldri sur..

 Denne familien her elsker å dra på turer og finne på nye ting, og det er ihvertfall kjempe koslig nå i førjulstiden:) Igår var vi Hadeland Glassverk med jentene..Vi kosa oss veldig og fikk skikkelig julestemning:) Sjekk ut siden til Hadeland Glassverk HER

To veldig fornøyde jenter på vei til Hadeland:)


Jeg fikk prøvd meg på å blåse mitt eget glass:)Når glasset var avkjølt, så pynta vi det, før det tilslutt ble sandblåst:)Jeg kjøpte med meg et lite velkommen skilt, som nå henger i gangen..

Og slik ble glasset, helt ferdig:)

Navna til jentene mine på hver sin side av glasset:)

 

Har dere vært på hadeland glassverk?

Hvis ikke, så anbefaler jeg dere å ta dere en tur:)

-Gina-

Barnemote..

Som de fleste andre mødre så elsker jeg å pynte opp jentene mine når vi skal bort:) Som dette antrekket Emma hadde på seg idag..

Skinnjakke fra Cubus, tøffe shorts, tykk strømpebukse og Ugs fra HM.. For å kle opp barna trenger det ikke å koste flesk! Vi handler det meste av klær på HM, Name it, cubus og Zara.

Vakre jenta mi<3

Hvor handler dere klær til barna deres?

 

Ønsker dere alle en kjempe fin lørdagskveld! Her i heimen blir det rolig kveld med samboern, julebrus og julefilm:)

-Gina-

Badet vårt..

Badet vårt er er ca 7,5 kvm og er akkurat passe stort! Vi har plass til alt vi trenger som stellebord, ekstra hylleplass og vaskemaskin.. Drømmen er jo å ha eget vaskerom, men så lenge så klarer vi oss fint med vaskemaskinen på badet:)Nå skal jeg se på idol og hvem som kommer til finalen:)

Ha en fortsatt fin kveld:)

-Gina-

Les mer i arkivet » Februar 2012 » Desember 2011 » November 2011
ginajeannie

ginajeannie

25, Fredrikstad

Jeg er en tobarnsmor på 25 år, forlovet og over gjennomsnittet intressert i Interiør.Er utdannet pedagogisk leder, men er for tiden hjemme i mammapermisjon:) For kontakt, send meg gjerne en mail: gina_hansen86@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits